Glasfutures handlet den 3. december

> Tilbage
dot_view_dt12-11-29 1:52:46

Den sidste dag annoncerede værdipapir- og futureskommissionen på den aftalte "Zhengzhou Commodity Exchange Futures Contracts Traded Glass", og accepterer Zhengzhou Commodity Exchange til at handle glas med futures-kontrakter. Samme dag meddelte Zhengzhou Commodity Exchange, at glasfutures-kontrakter handles siden 3. december 2012.

af glasindustriens kæde viste vilje til at forstå og acceptere fremtiden og til at omgå risiciene i produktionen og forretningsdriften af ​​futures.

Analytiker Hu fra East Asia Futures sagde, at glasset er en af ​​de mest kendte varianter på markedet, og at det har en stor industriskala såvel som prisvolatilitet.Futures kan hjælpe glasvirksomheden med at undgå risikoen.Og det giver køberen en bekvem, ved at imødekomme de personlige behov hos køberen i størst muligt omfang.

Specifikt kan glasfremstillingsvirksomheder bruge futures til at afdække risikoen for priser, især i de seneste markedspriser.Og downstream-virksomhederne kan også bruge futures til at afdække glaspriserne, uanset om de falder eller stiger.